95.7% от жителите на Крим показаха среден пръст на тиранина от Белия Дом

Celebratioins in Sevastopol

95.7% of Crimeans Give The Finger To The White House Tyrant

95.7% от жителите на Крим показаха среден пръст на тиранина от Белия Дом

http://www.prisonplanet.com/95-7-of-crimeans-give-the-finger-to-the-white-house-tyrant.html

В безпрецедентна избирателна активност, несравнима с избори на запад, жителите на Крим гласуваха 95,7%, за присъединяване към Русия. Както посочих по-рано днес, според кривата логика на Вашингтон, Крим никога не е бил част от Украйна, тъй като руснаците не бяха допуснати да гласуват, когато Съветският диктатор Хрушчов прикачи руската провинция Крим за Украйна през 1954 година. Докато жителите на Крим празнуват по улиците и международните наблюдатели заявяват, че референдумът е бил напълно честен и свободен от всякаква намеса и заплаха, нео-нацисткият Бел дом заяви, че “ние не признаваме смръдливия референдум.” Тъпият говорител на Белия дом заяви, че Белия дом и “международната общност”-Вашингтон в своята арогантност си мисли, че той е гласът на “международната общност”, не признават резултатите от демокрация в действие.

Демокрацията не е приемлива за Вашингтон , или за евтините американски марионетки , които управляват в интерес на Вашингтон в Германия , Великобритания и Франция , когато демокрацията не служи на плановете на Вашингтон на хегемония над целия свят. Говорителят на нео – нацисткия Бял Дом излъга, когато заяви, че референдумът , обявен от международните наблюдатели за напълно свободен, е проведен “в условията на насилие и заплахи . ” Това твърдение , което целият свят сега знае, че е невярно , маркира правителството във Вашингтон , както и неговите раболепни медии, като най-лошия и най- опасен лъжец , който света някога е срещал . Единственното, на което Вашингтон е способен са лъжи : Саддам Хюсеин притежава оръжия за масово унищожение и е свързан с Ал Кайда , сирийският президент Асад използва химическо оръжие срещу собствените си граждани , Иран има програма за ядрени оръжия , Кадафи даде Виагра  на своите войници, за да  изнасилват либийските жени по-добре, Русия нахлу в Крим, Осама бин Ладен е организаторът на 9 /11. Бих могъл да продължа със стотици лъжи на Вашингтон . Наистина, сред хора, на ясно със събитията, думата Вашингтон се превърна в синоним на лъжец .

Кога светът ще санкционира престъпната шайка, която претендира да бъде правителство на Съединените щати? Кога трибуналът за военни престъпления и Международния наказателен съд ще издадат заповеди за задържане на Обама и цялият му престъпен режим , както и престъпните режими на Буш и Клинтън? Кога ще бъдат конфискувани активите на американското правителство и неговите престъпни членове ? Докога светът ще толерира непрекъснатото унищожаване на държави и народи от Вашингтон, от Сомалия до Афганистан,от Ирак до Либия, до Пакистан, до Йемен, до Сирия, до Украйна и  Русия , Иран и Китай, чака отговор ? Правителството на САЩ е най-лошата престъпна организация в историята на човечеството. Нито един член на правителството не е казал истината за нещо за целия 21 век. Изпълнителната власт лъже постоянно Конгреса , и страхливи , слаби , жалки глупаци седят там и се съгласяват . Конгресът е толкова безполезен , че може и да бъде премахнат. Очаквам Обама да издаде заповед за премахване на безполезната институция във всеки един момент .

Но “ние имаме свобода и демокрация.” Истината е, че цялото злото на Вселената е концентрирано във Вашингтон. Това е злото, което разрушава живота на милиони хора, и това е злото, което ще унищожи света.

 

Leave a Reply