Лицемерието на режима на Обама поставя нов световен рекорд

Victoria Nuland and hunta

Paul Craig Roberts

Prison Planet.com

March 13, 2014

http://www.prisonplanet.com/obama-regimes-hypocrisy-sets-new-world-record.html

От момента, в който Вашингтон стартира своя дирижиран преврат в Киев, Вашингтон започна да обвинява Русия за “намеса в Украйна.” Тази пропаганда тактика успя. Западните преститутски медиии откриха (несъществуваща) Руска интервенция, но не забелязаха очевидната намеса на Вашингтон.

След като лъжливо обвини Русия в нахлуване в Крим, режимът на Обама сега настоява, Русия да се намеси в Крим и предотврати референдумът насрочен за следващата неделя. Русия ако не използва сила, за да попречи на хората от Крим да упражняват правото си на самоопределение, Джон Кери заяви, че режимът на Обама няма да обсъжда украинската ситуация с Русия.

Така че, Кери даде на Русия зелена светлина да изпрати войски за предотвратяване на Кримското самоопределение.

 

Преститутските западните медии не забелязаха, че от единия ъгъл на устата си Кери осъжда Русия за намеса,а от другия ъгъл на устата си Кери настоява, Русия да се намеси в името на интереса на Вашингтон и потисне Кримското самоопределение.

 

Какъв е смисълът на подобно абсурдно исискване към Русия?

 

Режимът на Обама твърди, че гласуването на Крим е незаконно, защото цялата Украйна трябва да гласува за бъдещето на Крим. Когато Вашингтон открадна Косово от Сърбия, Вашингтон не позволи на Сърбия да гласува за отцепването на Косово. В предстоящия референдум в Шотландия за това дали да се отдели от Обединеното кралство, само шотландците гласуват, а не на британското население. Но тези нормални процеси, установени в международното право не могат да бъдат разрешени в Крим, защото вотът няма да подпомогне интереса на Вашингтон.

Неоконсервативните войнолюбци , които контролират режима на Обама, заплашват, че ако Русия не попречи на Кримското самоопределение, Вашингтон ще използва санкции за да ” нанесе тежки загуби на руската икономика”.

 

Санкциите могат да се обърнат срещу санкциониращите. Санкции биха навредили на икономиките на пуделите -членки на Вашингтонското НАТО , което може да ги накара да помислят отново дали да предоставят покритие за агресивни думи и дела на Вашингтон . Европа ще плати за агресивни действия на Вашингтон .

 

Санкциите ще ускорят изпълнението на преговорите на BRICS да напуснат системата на долара и да уреждат международните си сметки в собствените си валути. Всички страни с финансови и икономически връзки със Запада могат да бъдат заплашвани , наказвани , и дестабилизирани от Вашингтон. Националният суверенитет е в противоречие с това да си част от системата на американския долар .

 

От гледна точка на Вашингтон , значението на санкциите не е в сферата на икономиката.

Значението е в предимството на пропагандата да представи Русия като виновната страна, която се наказва от Вашингтон. Не само, че тази пропаганда поставя Русия в ролята на виновен, тя също така описва Русия като подчинена на Вашингтон.

Всъщност Кримското Правителството е избрано , докато инсталираното от Вашингтон правителство в Киев не е. Вижте тази статия на Global Research за ” демократи “, които назначават правителството в Киев, което не е избирано : http://www.globalresearch.ca/whos-who-in-ukraines-new-semi-fascist-government-meet-the-people-the-u-s-and-eu-are-supporting/5372422

 

По време на режимите на Клинтън , Джордж У. Буш и Обама , Вашингтон налага, че каквото и да служи на политиката на Вашингтон е законно. Закони , несъвместими с интереса на Вашингтон просто не са валидни. Те са мъртви закони. Поради това не е изненадващо , че в нарушение на законодателството на САЩ, което забранява оказването на финансова помощ на правителства , чиито лидери са дошли на власт чрез преврат или други незаконни средства , Вашингтон предлага на своите подставени лица в Киев $ 1 млрд. да помогне на превратаджийското правителство да функционира.

Leave a Reply